zondag 25 november 2012

Classic-cup bij "de Bunker" in Drachten

De classic-cup in drachten was weer een geweldig succes, met 22 deelnemers was het een volle bak. Mijn stem is een beetje overbelast omdat de geluidsinstallatie stuk is. Hierdoor heb ik onversterkt getracht de wedstrijd verslagen en te leiden. Dit laatste is voor mij een leerproces. 
Zaterdag middag hebben Leo en ik met behulp van mijn jongste dochter enkele voorbereidingen getroffen.
Na afloop moest er nog even gereden worden. Met mijn eigen auto's kwam ik met moeite onder de 12.9 sec. Leo bood mij aan om even met zijn beruchte Lucky Strike te rijden. Gelijk in de eerste ronde een 12.6 neergezet. Als Leo besluit niet alsnog zelf re rijden mag ik met deze geweldige auto de strijd aangaan. Dit laat ik mijn geen 2 keer zeggen. Met deze geleende wagen (zie foto) heb ik op een een technisch mankement na erg prettig de strijd gereden. Dank je Leo.

Mijn foto,s

zaterdag 17 november 2012

SRC Zuidwending is operationeel


Gisteravond nog even digitaal gereden, daarna baan opgebroken en vervoer gereed gemaakt voor de modelbouwbeurs dit weekend.
Zondag ben ik daar aanwezig om Src Zuidwending te vertegenwoordigen.

Nog even een foto van facebook afgehaald.
Opbouw bij de modelbouwbeurs Veendam. Eigelijk is't ie best groot :-D
Geïnteresseerd? kom langs en maak een proef rit 
Link: foto's zondag 18-november 1212


zondag 11 november 2012

Daytona Marrum

Deltaslot-car

Zo, dat was een druk weekend. Als eerste de hele zaterdag met DSHO op pad en een 1ste prijs met promotie binnen gehaald. Zondagmorgen pas om 3 uur in bed en om 7 uur weer op pad naar een slotrace-dag met Deltaslot. Dat Deltaslot niet in de prijzen viel mag duidelijk zijn. Het plezier is er niet minder om.
Laurence wist ons op een verdienstelijke 3de plaats te kwalificeren. Ik zelf ben voor Deltaslot gestart in baan 1, Frank I. volgde mij op en nam baan 3 voor zijn rekening. Frank G. offerde zich op voor de lastige taak baan 4 te bedwingen en last but not least Laurence vermaakte zich in baan 2.
In de eerste stint wisten we ons goed te profileren. De 2de stint was voor 3 van ons een kennismaking met de duistere zijde van deze dag. Blij dat de auto’s voorzien zijn van verlichting en dat de baanlantarens en blacklight ook ontstoken waren. De licht effecten waren prachtig de prestaties wat minder. De 3de stint werd ook goed gereden en konden helaas we gastclub Racing Unlimited niet achter ons laten.
3de plaats was voor SRA, 2de Speedtrack en de winnaar is Keistad.
Toen ik om half 7 thuis kwam stond er een heerlijke tomaten-maaltijdsoep voor mij klaar.



donderdag 8 november 2012

Voortgang SRC-Zuidwending met een hik

Vanavond zouden we de baan uitgebreid testen met digitaal rijden. Voordat de stroom er op gezet wordt, eerst alles na meten. Grr en nog een paar rare woorden verder SLUITING in baan 1. De 3 tafels loskoppelen en uitsluiten. Zowel in tafel 1 en 2 zit een probleem in baan 1. Het probleem is deze avond nog niet opgelost. Welke doorlus is niet goed aangesloten "thats the question". Buiten mijn aanwezigheid word dit uitgezocht. Komend weekend hopen enige leden echt de eerste ronden te rijden.

zaterdag 3 november 2012

Op bezoek bij de Bunker


Race-koffer gereed gemaakt voor de Bunker en mijn oude club weer eens met een bezoek vereerd.
De kwalificatie heb ik verprutst. Het was wel weer even wennen om weer met magneet te rijden en de hoge snelheden die je hiermee kunt bereiken. Gelukkig is mijn roze Porche ongeschonden uit de strijd gekomen. Resultaat 8ste plaats.